Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


Maak betere keuzes met behulp van relevante inzichten!
We begrijpen het. Als ondernemer wil je zo min mogelijk met cijfers bezig zijn. Echter kunnen financiële inzichten jou helpen om betere keuzes te maken. Binnen De Coop & Haegen werken we daarom met verschillende Cloud oplossingen. Zo kunnen we jou als ondernemer alle voordelen bieden die dit digitale tijdperk met zich meebrengt.

Accountant 2.0
Wij willen het verschil maken. Vanuit die visie bieden we een programma waarin jij als ondernemer 24/7 realtime inzicht in je administratie hebt. Het aanleveren van de administratie hebben we zoveel mogelijk geautomatiseerd met onze handige scan- en herkenoplossing. Via het online pakket Exact Online verwerken we je administratie. Op die manier heb je altijd en overal inzicht in je administratie. Zo kunnen we meer aandacht aan jou besteden. En wat dan die 2.0 is? Je ontvangt periodiek de voor jouw relevante managementinformatie over jouw bedrijf. Waarom we dat doen? Met elkaar periodiek bijsturen is prettiger en meer zinvol dan achteraf (bij het opmaken van de jaarcijfers) te constateren wat beter had gekund.

Events met inhoud
Onze dienstverlening gaat verder dan cijfers alleen. We organiseren events die barsten van praktische inhoud. De onderwerpen? Denk aan: de DGA en zijn  pensioen, de laatste ontwikkelingen in wetgeving, efficiency en inzicht in je administratie,eindejaarstips en inzichten om je een ondernemer van de toekomst te maken. Voor zover je dat nog niet bent uiteraard. Ook bieden we een grondig DNA-programma waarin we je leren om van buiten naar binnen te denken. De buitenwereld bepaalt immers jouw mate van succes. Doel is jou als ondernemer de juiste energie te geven om met nog meer focus de markt te kunnen bestormen. Je leert wat je moet doen, en soms nog meer wat je juist moet laten.

Het resultaat
En wat levert die werkwijze jou nu uiteindelijk op? Daar kunnen we kort en concreet in zijn: het levert inzicht en rust. En daardoor ontstaat er ruimte. Ruimte voor mooie plannen. Plannen die future proof zijn. Wij bouwen graag mee aan die toekomst waarin dromen worden omgezet naar concrete resultaten.