Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


De tijd waarin een accountant zich alleen met cijfers bezighield ligt al even achter ons. We houden ons nu vooral bezig met toekomstvisie en strategie van ondernemers. In gewoon Nederlands: we houden onze cliënten gevraagd én ongevraagd een spiegel voor.

Krachtige partner
Wij geloven sterk in het delen van kennis en kunde: dit doen we door onze persoonlijke dienstverlening, maar ook met onze artikelen, blogs en events Vanuit die visie bieden we niet alleen real-time inzicht in je administratie maar zorgen we er ook voor dat je middels een leesbare grafische weergave het verloop van de cijfers van je bedrijf kan zien. En uiteraard gaat ons partnerschap verder dan cijfers alleen. Want eerlijk is eerlijk, iedere ondernemer kan weleens advies gebruiken.

DNA
Wil je jezelf nog wat dieper in de ogen kijken? Dat kan! In ons DNA-programma graven we, samen met jou tot de kern. Dat is onze drive: daadwerkelijk náást je staan om door gezamenlijke inspanning het beste uit jezelf, je onderneming, je klanten en de markt te halen.

De standaard elevator pitch
Natuurlijk kunnen we, als afsluiter, zeggen dat we betrokken, proactief en informeel zijn. En laten we dan vooral de populaire term ontzorgen niet vergeten. Maar nee, dat gaan we niet doen. Kom het gewoon ervaren: de cultuur, de sfeer en de kracht van onze specialisten. Vertel jij je verhaal. Leveren wij de koffie. Mét een business coach en accountant ineen die van wanten weet. Dat dan weer wel.