Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


article cijfers as a serviceMet jouw administratie in de cloud heb je realtime overzicht van de cijfers. Dit zorgt voor inzicht, rust en een helder toekomstperspectief.

Vinger aan de pols

Inzicht in de boekhouding is voor iedere ondernemer van levensbelang. Vroeger konden we hier en daar nog een financieel gokje wagen, die tijd is echt voorbij. Bovendien is het nergens voor nodig. Aangezien je met administratie in de cloud altijd een vinger aan de pols houdt. Op ieder apparaat en waar je op dat moment ook maar onderneemt.

Periodiek om de tafel

Als krachtige partner voor ondernemers zitten wij periodiek om de tafel om de stand van zaken te bespreken, te beoordelen en hiermee te sturen naar de toekomst. Verrassingen zijn uitgesloten omdat je op de hoogte bent van jouw budgeten en huidige bedrijfsvermogen. We kennen de pieken en dalen van de cashflow en zijn op de hoogte van vaste inkomsten en uitgaven. Met deze kennis stellen we samen een prognose op.

Focus op doelen

Met de realistische prognoses die we maken naar aanleiding van jouw cijfers, kun jij focussen op doelen en hierop sturen. Als ondernemer hoef je hiervoor enkel te zorgen dat de facturen up-to-date zijn met de makkelijke scannen-en-herkennen-tool van De Coop & Haegen. Dit voorkomt het verlies van bonnen en werkt super snel en efficiënt. Daarnaast kunnen we diverse systemen aan jouw administratie koppelen zoals die van de bank of het kassasysteem. Uiteraard ontvang je van ons ook de jaarrekening en verwerken wij jouw fiscale aangiften en salarisadministratie. Dit laatste zorgt ervoor dat personeel correct en tijdig wordt betaald.

Bezoek Fiscale dienstverlening voor inzicht en rust
Bezoek DNA Management voor doelgericht ondernemen