Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
8 minutes reading time (1506 words)

Ons team is klaar voor 2016!

Ons team is klaar voor 2016!

Het nieuwe jaar is begonnen. We hopen dat je het vorige succesvol hebt afgesloten en spreken elkaar daar binnenkort over wanneer het gaat om de financiële afsluiting. Het leek ons dan ook een mooi moment om ons hele team even voor te stellen. Want er is een aantal nieuwe gezichten bijgekomen dat jou ook in 2016 optimaal begeleidt met de cijfers, kansen en groeimogelijkheden.

 

 

Ons team

De Coop & Haegen gelooft in de kracht van samenwerken. Wij begeleiden bij het leggen van een goede fundering om jouw bedrijf te laten groeien. Om te kunnen bouwen aan jouw toekomst, werken wij aan een optimaal team. We stellen ons graag aan je voor.

Maartje Buddenberg

Office manager

Als office manager onderhoud ik met veel plezier het contact met klanten en ondersteun ik mijn collega’s met hun dagelijkse bezigheden. Het klantencontact en de verschillende verantwoordelijkheden die bij mijn baan horen, zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik vind het leuk om een praatje te maken en in mijn vrije tijd spreek ik dan ook graag af met vrienden.

Jessica Koopmanschap

Junior consultant

Tijdens mijn studie bestuur- en organisatiewetenschappen specialiseerde ik me daarna tijdens mijn master in verandermanagement. Door middel van ons DNA-traject help ik klanten dan ook om een toekomstvisie en bedrijfsstrategie te vormen. Ik zie het als een uitdaging om samen met jou naar een beoogd doel toe te werken. Ondersteuning bieden in het oplossen van complexe vraagstukken is wat ik graag doe. Daarnaast ben ik binnen de Coop & Haegen verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en zet ik me in als vrijwilliger voor Stichting Earlybirds.

Sebastiaan Baas

Assistent accountant

Door de financiële huishouding voor het midden- en kleinbedrijf uit handen te nemen, zorg ik ervoor dat ondernemers kunnen doen waar ze het beste in zijn: ondernemen. Het liefste loop ik altijd een stapje voor met eventuele advies- en verbeterpunten, zodat ondernemers weten dat ze bij mij aan het juiste adres zijn. Door het realtime inzicht in de cijfers weet jij altijd hoe de financiële situatie er voor staat. Dit werkt twee kanten op: je hebt bij vragen snel antwoord en zie ik verbeterpunten dan hoor je die direct. In mijn vrije tijd onderneem ik voornamelijk sociale activiteiten met vrienden en familie.

Joris Dekker

Assistent accountant

Ik werk het liefste met mensen en heb een passie voor cijfers. Niet gek dus dat ik me volledig op mijn plek voel in mijn huidige functie. Met behulp van realtime cijfers vanuit de administratie ondersteun ik klanten met de gehele financiële situatie. Zo word jij ontlast met deze zaken en houd je tijd over voor jouw passie: ondernemen. In mijn vrije tijd sport ik graag of spreek ik af met vrienden. Op zondagen ben ik op het voetbalveld te vinden.

Kees Koopmanschap

Partner

Ik ben al bijna 30 jaar werkzaam binnen de accountancy. Als echte ondernemer weet ik waar mijn klanten tegenaan lopen en waar ze behoefte aan hebben. Voor mij zijn cijfers slechts een middel om een doel te bereiken. Ik krijg er energie van om met ondernemers om de tafel te zitten en ze verder te helpen om beoogde doelen te bereiken. Mijn passie om ondernemers écht te helpen gaat veel verder dan advies over de cijfers alleen. Ik kijk met jou naar de toekomst, dat maakt mijn werk fascinerend. In mijn vrije tijd bekleed ik verschillende bestuursfuncties en heb ik een druk sociaal leven. Verder sport ik graag of bezoek mijn favoriete club Ajax.

Jerry van Tilborg

Salarisadministratie

Ik verzorg de salarisadministratie voor onze klanten. Door de constant veranderende wetgeving wordt dit nooit saai en blijf ik mezelf keer op keer ontwikkelen. Zo heb ik de vakopleiding Payroll Services behaald. Door het nieuwe online salarisportaal kan ik klanten nog gerichter van informatie en advies voorzien. Mijn voornaamste doel is dan ook om jou volledig te ontzorgen. Naast mijn werk voetbal ik met veel plezier en ben ik graag met mijn gezin.

Shanali Wongsodrono

Administratief medewerkster

Ik verzorg de boekhouding van onze klanten. Vooral de interactie met al die verschillende ondernemers in diverse branches is iets waar ik veel energie van krijg. Doordat je bij ons realtime inzicht hebt in de administratie blijf ik scherp op wat er gebeurt en waar ik tijdig kan adviseren. Naast mijn werk bak ik taarten, geef ik Zumba-les en onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin.

Danny Verheul

Assistent accountant

Ik bijt me vast in het analyseren van de cijfers en maak van hieruit de vertaalslag naar de praktijk. Dit is iets wat ik graag doe. Op basis van de realtime cijfers adviseer ik jou en denk ik graag mee. Naast mijn passie voor cijfers spreek ik graag af met vrienden en spring ik parachute.

Sigrid Bekker

Salarisadministratie

Ik ben al 25 jaar in dienst bij de Coop & Haegen. Ik haal er dan ook nog steeds heel veel plezier uit om voor onze klanten de salarisadministratie te verzorgen. Ik zorg er voor dat jij iedere maand weer op tijd de salarisgegevens binnen hebt. Zo wordt het personeel altijd op tijd betaald. Daarnaast vind ik het erg leuk om binnen een jong en dynamisch team te werken. In mijn vrije tijd lees ik graag en volg ik met veel plezier Zumba-lessen.

Roy Smolders

Senior Accountmanager

Ik ben reeds 25 jaar actief in de Accountancy branche waarvan ik meer dan 10 jaar bij de Coop & Haegen werk. Als Senior Accountmanager ben ik niet alleen met cijfers, maar ook juist de menselijke kant van het ondernemen bezig. Met veel plezier stuur ik mijn teamleden aan om zo het beste resultaat voor de klant te realiseren. Samen met jou leg ik de fundering voor je bedrijf. Ik bied rust en wijsheid door real-time inzicht in de financiële cijfers te geven en door prognoses voor de toekomst af te geven. Hierdoor jij je volledig focussen op het ondernemerschap. Naast mijn werk ben ik een fanatiek beoefenaar van een groot aantal sporten (voetbal, golf, mountainbiken, fitness) en vind ik het belangrijk om bij mijn gezin te zijn.

Maurice Manderfeld

Fiscalist

Uiteraard kun je bij mij terecht voor fiscale vraagstukken. Bovendien vind ik het leuk om met de belastingdienst te onderhandelen en om samen met jou alle fiscale zaken weer op de rails te krijgen. Hierdoor word je ontlast en ontstaat er een bepaalde rust en ruimte om weer vooruit te durven kijken. In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om tijd te spenderen met mijn gezin.

Arnold Pierhagen

Partner

Vijfentwintig jaar geleden rolde ik het accountancy vak in en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Niet alleen het analyseren van cijfers is iets wat ik graag doe, maar juist het omgaan met mensen, de persoonlijke verhalen en het vooruit helpen van ondernemers maken dat ik veel voldoening uit mijn werk haal. In de afgelopen vijfentwintig jaar zag ik het vak erg veranderen, en ik ben blij daar onderdeel van te zijn. Ik streef er dan ook naar om op deze verandering vooruit te lopen en klanten in hun verwachtingen te overtreffen. Naast mijn werk wandel ik graag met de honden en besteed ik veel tijd aan mijn gezin en onze gezellige woonwijk.

Richard van den Berg

Fiscaal partner

Met veel plezier houd ik mij dagelijks bezig met het geven van fiscale adviezen aan MKB- ondernemers en particulieren. Ik zie het als een uitdaging om complexe, fiscale vraagstukken te vertalen naar heldere en praktische oplossingen. Door deze aanpak geef ik financiële rust en duidelijkheid over je belastingpositie. Ik haal er voldoening uit wanneer klanten blij de deur uit gaan en het vertrouwen hebben dat alles goed geregeld is. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan en besteed ik met veel plezier tijd aan mijn vrouw en kinderen.

Elmas Tuna

Assistent accountant

Als assistent accountant sta ik dicht bij mijn klanten en hun bedrijf. Met de administratie in de cloud geef ik inzicht in de cijfers. Hierdoor weet je waar je staat. Ik ondersteun en adviseer op financiële vlak. Dit geeft rust waardoor je kan doen waar je het beste in bent: ondernemen. Daarnaast controleer ik de financiële administratie en stel ik de jaarrekening samen. Het klantencontact en mijn passie voor cijfers is wat mijn werk zo leuk maakt. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, familie en vrienden.

Barry Hoogendijk

Senior Accountmanager

Ik ben Senior Accountmanager bij de Coop & Haegen, en ben ongeveer 10 jaar werkzaam in de accountancy branche. In mijn functie ben ik hét aanspreekpunt voor mijn cliënten en ontzorg ik ze op financieel gebied van A tot Z. Daarnaast adviseer ik mijn klanten, en zorg ik ervoor dat ze real-time inzicht hebben in hun financiële situatie, hierdoor weten mijn cliënten altijd waar ze staan en kan ik tijdig advies geven. In de interne organisatie ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van mijn team van collega’s. In mijn vrije tijd ga ik graag naar wedstrijden van mijn club Ajax en besteed ik veel tijd aan mijn gezin.

De managementagenda geeft Blueprint houvast
Jouw onderneming overdragen op een verstandige man...