Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
1 minute reading time (254 words)

Mutaties inschieten door een bankkoppeling. Daar komt geen sciencefiction aan te pas

Mutaties inschieten door een bankkoppeling. Daar komt geen sciencefiction aan te pas

Met een bankkoppeling naar jouw online administratie worden dagelijks mutaties ingeschoten. Dit klinkt als sciencefiction, maar is bij vooruitstrevende administratiekantoren aan de orde van de dag. In plaats van een geprint maandoverzicht van bankafschriften bij de accountant in te leveren, of MT940 downloads te verzenden, verstuurt de bank volledig automatisch dagelijks jouw bij- en afschrijvingen.

 

 

Gratis koppeling

Met de meest gangbare banken van Nederland: ING, Rabobank en ABN Amro is een koppeling met de administratie in de cloud mogelijk. De koppeling is gratis en zorgt dagelijks voor mutaties van de zakelijke rekening of rekeningen.

 

Scheelt tijd

Het automatisch inschieten van de mutaties scheelt zeeën van tijd. Wie zit er in deze geautomatiseerde eeuw nog te wachten op honderden velletjes geprinte rekeningen of transities uit internetbankieren die vervolgens handmatig gekoppeld moeten worden aan de juiste facturen? Drukke ondernemers meestal niet. En de efficiëntie van een bankkoppeling zit niet alleen in het besparen van tijd. Een automatische koppeling levert ook minder fouten op dan wanneer je de mutaties handmatig uitvoert.

 

Veilig

Hoe het zit met de veiligheid van een bankkoppeling? Deze voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen die banken moeten hanteren. Een koppeling in de cloud kan dan ook alleen plaatsvinden wanneer de bank kan controleren of de cloud-oplossing waarin gewerkt wordt voldoet aan de juiste veiligheidsvoorschriften.

 

Zo gepiept

Een bankkoppeling realiseer je met een eenmalig bezoek aan het accountantskantoor. Of je nu één of meerdere zakelijke rekeningen wilt koppelen, onder het genot van een kopje koffie zijn de rekeningen snel geïmplementeerd.

Boekhouden 2.0: bouw uit en stel bij
Wel financiële verrassingen, maar tegen een vast m...