Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
2 minutes reading time (380 words)

Helicopterview & goede koffie: kom naar ons event “Ondernemer van de Toekomst’

Helicopterview & goede koffie: kom naar ons event “Ondernemer van de Toekomst’

Klanten. Opdrachten. Drukte. Wéér die telefoon. Jij als ondernemer bent elke dag opnieuw helemaal ondergedompeld in je bedrijf. En dat wil je ook. Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen. Je wilt groeien. Klanten helpen. En vooral vrij en eigen baas zijn. Herkenbaar? Lees dan verder, want we hebben iets voor je.

 

De toekomst begon gisteren

Je moet het maar allemaal kunnen als ondernemer. Je bent tenslotte niet alleen 24/7 met je vak bezig, maar ook met het ondernemen zelf. Cijfers. Facturen. Debiteurenbeheer. Acquisitie. Uitdagingen tackelen. En natuurlijk nadenken over de toekomst. En vooral dat laatste schiet er in de waan van alle dag waarschijnlijk nogal eens bij in. En dat begrijpen wij helemaal. Er zitten nu eenmaal slechts 24 uren in een dag. Daarom helpen we onze ondernemers graag om vanuit een helicopterview efficiënt en doelgericht stil te staan bij de ontwikkeling van hun bedrijf.

Duik de toekomst in tijdens ons event

De toekomst begint vandaag. Of eigenlijk gisteren. Of vorige week. Misschien klinkt dat lichtelijk dramatisch. Toch is het een waarheid die staat als een huis. De wereld verandert immers. En daarmee ook je doelgroep. Klanten worden mondiger. Sociale media maakt alles transparanter. Niches komen en gaan. Goed personeel vinden is een collectieve uitdaging, maar wel nodig in een tijd waarin de economische wind weer de goede kant op waait. Lang verhaal kort: we nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons gratis event De Ondernemer van de Toekomst op 25 oktober aanstaande om 19:30 uur bij ons op kantoor. Innoveer je met ons mee?

Wat het je oplevert

Onze bedrijfsstrateeg Koos Woltjes neemt je tijdens deze interactieve avond mee in de kansen, bedreigingen, sterkten en zwakten die spelen rondom jouw bedrijf. Uiteraard is er volop ruimte voor discussie en nieuwe inzichten. En goede koffie. Aan het eind van de avond ontvang je een heldere rapportage waar je direct mee aan de slag kunt. Waarom we dit doen? Wij geloven in samenwerking. In het beste in elkaar naar boven halen, want als je kunt delen kun je vermenigvuldigen. Tuurlijk. Dat is een cliché. Maar wel één dat je onderneming laat groeien en het beste uit jezelf haalt, zodat jij lekker verder kunt met ondernemer zijn! Zien we je op de 25 oktober? Welkom!

Opfrisser: laat de werkkostenregeling jou niet duu...
Help jij ons naar de overwinning?