Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
1 minute reading time (274 words)

De samenleving verandert, ben jij er klaar voor?

De samenleving verandert, ben jij er klaar voor?

Voldoet jouw bedrijfsvoering nog wel aan de huidige tijd? Wij werken vanuit de filosofie dat de buitenwereld jouw succes bepaalt. Haal jij in dat geval wel het onderste uit de kan en beweeg jij je continue richting de doelgroep? Tijdens een DNA-sessie ontdekken wij welke invloeden vanuit de samenleving invloed hebben op jouw branche en met welke kleine en grote aanpassingen we jouw organisatie weer future proof maken.

Ga zelf al aan de slag met jouw doelgroepbepaling

 

 

Blijf up to date

Afhankelijk van jouw business vinden wij dat je minimaal eens per drie jaar jouw bedrijf onder de loep moet nemen. Trends die zichtbaar zijn in kranten en branche-analyses worden tegen het licht gehouden en op basis daarvan bepaal jij welke stappen ondernomen moeten worden om fris en met meer munitie nieuwe doelgroepen te benaderen.

Practice what you preach

Als acountantskantoor vormen wij misschien nog wel het schoolvoorbeeld van het DNA-traject zoals we het hierboven bedoelen. De groeispurt binnen de automatisering deed de gehele administratie in Nederland op zijn grondvesten schudden. Zo klopten wij drie jaar geleden alle cijfers nog handmatig in, maar verwachten klanten nu realtime inzicht te hebben. We pasten onze diensten aan en bieden nu een totaalconcept. Cijfers blijven onze core business en vanuit daar maken we regelmatig een eenvoudig uitstapje naar bedrijfsstrategisch adviseur. Een dienstverlening die optimaal bij onze ondernemende doelgroep past.

Het DNA-traject helpt

In een DNA-traject adviseren wij bedrijven over alle aspecten die kunnen helpen bij het versterken van de positionering in de markt. Dit deden wij ook voor Blueprint Eyewear. Lees hoe zij voldoende financiƫn binnenhaalden om hun dromen te verwezenlijken.

 

 

 

 

De toekomstprognose biedt zes voordelen
De managementagenda geeft Blueprint houvast