Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
2 minutes reading time (320 words)

Creëer zelf een garantie voor de toekomst

De Coop en Haegen Garantie voor de toekomst thumbRealtime inzicht in de boekhouding geeft je echte houvast. Want wanneer je resultaten en prestaties van nu kunt meten en naast jouw prognoses voor de toekomst legt, realiseer je gemakkelijker groei. Creëer zelf een garantie voor de toekomst van jouw bedrijf en start vandaag nog met boekhouden in de cloud.

De Coop en Haegen Garantie voor de toekomstDe voordelen van administratie in de Cloud zijn legio. We sommen de vier belangrijkste op.

Voor een ondernemer is inzicht in de boekhouding van levensbelang. Eerder gingen daar heel veel uurtjes, A4-tjes en multomappen aan op, maar bleef het hier en daar nog steeds gokken. Dat kan in deze tijd niet meer. Gelukkig bestaat er nu dan ook boekhouden in de cloud. Dit is heel gemakkelijk en biedt je realtime inzicht in de boekhouding.

Resultaten uit het verleden

Brutomarges, kosten, winst, omzet: wanneer je alle cijfers inzichtelijk hebt, stuur je gerichter naar de toekomst. Ieder informatiesysteem kan worden gekoppeld zoals kassa-systemen, het crm van webshops en facturatiesystemen.

Bieden garantie voor de toekomst

Met het inzicht in de huidige cijfers voorkom je onaangename verrassingen achteraf en werk je toekomstgerichter. Samen met een adviseur stel je toekomstwensen op. Bepaal aan de hand van liquiditeit en cashflow of het verstandig is om juist nu te investeren of personeel aan te trekken of dat jouw cashflow dat nog niet toelaat.

Regelmatig meten en sturen

Natuurlijk heb je dagelijks inzicht in de cijfers, maar daarnaast wil je toch zeker ook geadviseerd worden en eens goed aan tafel zitten om te meten of jouw prognoses nog steeds actueel en realistisch zijn of waar bijsturingsmogelijkheden liggen om jouw wensen toch te halen. Maak daarom periodiek een afspraak met jouw adviseur.

Snel en efficiënt

De boekhouding verwerken in de Cloud biedt naast realtime inzicht een snelle en efficiënte verwerking en doordat de meeste bonnen en facturen automatisch worden verwerkt is de oplossing bovendien een stuk goedkoper dan een boekhouder die zich vast blijft staren op de multomap.  

Scannen en herkennen: voor een krachtige toekomst
Administratie in de Cloud maakt uw leven luchtig