Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
2 minutes reading time (402 words)

Boekhouden 2.0: bouw uit en stel bij

Boekhouden 2.0: bouw uit en stel bij

Om in deze tijd van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten willen wij met de tijd mee. Traditionele boekhouding is daarbij niet meer voldoende. In een wereld waar je altijd en overal al het nieuws kunt inzien, wil je niet drie maanden hoeven wachten op de bedrijfsresultaten van het afgelopen kwartaal. We gingen op zoek naar een oplossing en hebben die gevonden in verschillende diensten die we in drie pakketten hebben gestopt. Bouwstenen noemen wij ze. We lanceerden er direct een nieuwe website bij.

 

 

Om in deze tijd van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten willen wij met de tijd mee. Traditionele boekhouding is daarbij niet meer voldoende. In een wereld waar je altijd en overal al het nieuws kunt inzien, wil je niet drie maanden hoeven wachten op de bedrijfsresultaten van het afgelopen kwartaal. We gingen op zoek naar een oplossing en hebben die gevonden in verschillende diensten die we in drie pakketten hebben gestopt. Bouwstenen noemen wij ze. Bekijk hier de bouwstenen.

Van kapsalon naar kappersruimte 

In de korte tijd dat wij klanten verder helpen dan alleen met de cijfers hebben we al mooie succesverhalen verzameld. Zo zag eigenaresse Simone Rombout van een kapsalon Rehair, hair & beauty geen toekomst meer in haar zaak. Met 69 concurrenten in een straal van drie kilometer overwoog ze zelfs bijna te stoppen. Uit een analyse door middel van ons DNA-traject bleek dat veel zzp-kappers zoeken naar flexibele ruimte. Na een ingrijpende verbouwing opende de kapsalon afgelopen mei opnieuw haar deuren, maar nu voor freelancers die gebruik kunnen maken van een stoel, spiegel, producten, professionele ruimte en benodigdheden. Door realtime inzicht in de cijfers wordt de voortgang van de zaak nauwlettend gevolgd en staan wij klaar om in te springen en te finetunen wanneer dat nodig is.

Succesverhalen delen

Wij weten als geen ander hoe je met de tijd mee moet gaan en een concept soms op de schop moet gooien. Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe propositie voor ons bedrijf. Als partner willen wij met jou de grote lijnen bekijken en intern zijn we hier nu helemaal klaar voor. De koppelingen voor realtime inzicht in jouw cijfers liggen klaar en op onze nieuwe website heb je een compleet overzicht van wat wij kunnen betekenen voor jou. Wij voelen ons energiek, vernieuwd en enthousiast. Ervaar ook dit gevoel en ga aan de slag met jouw toekomst.

Aanpassingen Wet Werk en Zekerheid uitgelicht
Mutaties inschieten door een bankkoppeling. Daar k...