Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

VACATURES

De Coop & Haegen is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat graag toegevoegde waarde levert. Naast de dienstverlening die je van een accountant mag verwachten stellen wij ons voornamelijk op als adviseurs. Dat maakt werken bij de Coop &Haegen niet alleen heel uitdagend, maar ook zeer leerzaam. Er wordt van je verwacht dat je met klanten meedenkt en oplossingsgericht aan de slag kunt. Daarnaast is werken bij ons ook vooral leuk! Dat is niet alleen te merken tijdens de gezellige vrijdagmiddagborrels, maar ook de leuke uitjes of het traditionele kerstdiner.

Ben je enthousiast geworden om ons team te versterken? Kijk dan hieronder voor alle openstaande vacatures.

vacature assistent accountant thumbAssistent-accountant van morgen!

Ben jij een jonge, enthousiaste assistent-accountant, die het leuk vindt dat morgen er anders uit ziet dan vandaag? Beschik jij over een ondernemers-mentaliteit, denk je (minimaal) op HBO- niveau en heb je de ambitie om al vandaag als 'MKB-accountant van morgen' te werken? Hou je van stedentrips? Dan hebben wij plaats voor jou.

 

 

Wie zijn wij?
Wij zijn De Coop & Haegen, een MKB-accountantskantoor met 20 medewerkers. Ons prachtige pand in Bussum is nog geen 100 meter gelegen van het station. Maar veel belangrijker: wij zijn een bedrijf waar toegevoegde waarde belangrijker is dan producten en diensten. Zo zijn wij niet langer enkel een leverancier van financiële diensten, maar staan we klaar om het verschil te maken. Onze dienstverlening is opgebouwd uit in de Cloud geautomatiseerde boekhouding, fiscale aangiften, jaarcijfers, de salarisadministratie en prognoses. Daarnaast bieden fiscale optimalisatie, estate planning en financiële planning. 

De functie:
De kandidaat die we zoeken herkent zichzelf als iemand die graag samenwerkt met mensen, liever de telefoon pakt dan een mailtje stuurt, goed is in boekhouden, cijfers van ondernemingen snel begrijpt, kritisch is op zichzelf en op het werk. Ben jij toekomstgericht, en klaar om het verschil te maken? Gun dan je loopbaan de juiste 'boost' en reageer! Omdat bij ons de vernieuwing telt! Kort gezegd hou je je bezig met:

  • Samenstellen van realtime cijfers
  • Opstellen van prognoses en brancheanalyses (ervaring met Visionplanner is een pré)
  • Verwerken administraties in de Cloud (ervaring met Exact Online is een pré)
  • Ervaring met en kennis van salarisadministraties is een pré (Nmbrs)
  • Onderhoud van klantencontact
  • en natuurlijk heb je affiniteit met automatisering

Dit bieden wij:
Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten, zo bieden wij je een fulltime functie aan met een marktconform salaris. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk en bieden werkplezier in een enthousiast team. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime functie) en sluiten we iedere vrijdag de week af met een 1,5 meter borrel. Zodra het weer mogelijk is organiseren wij ook gedurende het jaar leuke uitjes en hebben we ieder jaar een kerstdiner. Tevens staat onze buitenlandse stedentrip op het programma, we reserveren voor jou ook graag een ticket!

Dus ben jij:
HBO opgeleid en nieuwsgierig naar hoe wij het écht anders doen? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar Henri Albers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..