Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


VACATURES

De Coop & Haegen is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat graag toegevoegde waarde levert. Naast de dienstverlening die je van een accountant mag verwachten stellen wij ons voornamelijk op als adviseurs. Dat maakt werken bij de Coop &Haegen niet alleen heel uitdagend, maar ook zeer leerzaam. Er wordt van je verwacht dat je met klanten meedenkt en oplossingsgericht aan de slag kunt. Daarnaast is werken bij ons ook vooral leuk! Dat is niet alleen te merken tijdens de gezellige vrijdagmiddagborrels, maar ook de leuke uitjes of het traditionele kerstdiner.

Ben je enthousiast geworden om ons team te versterken? Kijk dan hieronder voor alle openstaande vacatures.

vacature assistent accountant thumbAssistent-accountant van morgen!

Ben jij een enthousiaste assistent-accountant, die het leuk vindt dat morgen er anders uit ziet dan vandaag? Beschik jij over een ondernemers-mentaliteit, denk je (minimaal) op HBO- niveau en heb je de ambitie om al vandaag als 'MKB-accountant van morgen' te werken? Hou je van stedentrips? Dan hebben wij plaats voor jou.

 

vacature fiscale aangiftemedewerker thumb

(Junior) Aangiftemedewerker!

Ben jij een enthousiaste aangifte medewerker, die het leuk vindt dat morgen er anders uit ziet dan vandaag? Beschik jij over fiscale kennis en denk je (minimaal) op HBO- niveau en heb je de ambitie om al vandaag als 'MKB-adviseur van morgen' te werken? Dan hebben wij plaats voor jou.